Brand activation

Sherry Wines

Met het thema Rooted in Life actualiseert Alterego het imago van Sherry en spreken we een nieuwe generatie liefhebbers ‘#sherrylovers’ aan. Er is gekozen voor een duidelijke B-2-B en B-2-C strategie, waarbij online branding en social engagement een grote rol spelen.

Ook wordt er flink ingezet op PR met wijn-spijs workshops en proeverijen voor wijndocenten, horeca en consumenten. “Sherry heeft een ambachtelijk karakter en is uniek. Bovendien leent de drank zich uitstekend om koel te drinken en is tevens betaalbaar. Net als Gin en Cider heeft Sherry alle elementen in zich om hip te worden in Nederland” volgens Yuri Pieplenbosch, directeur van Alterego. “Het is geworteld in een rijke geschiedenis en staat op het punt (her)ontdekt te worden door foodies en trendsetters”.

 

Alterego introduceerde het horeca concept “sherry + tapas = shapas” als the perfect serve en vertelde het verhaal achter sherry met een online video die in een zeer korte periode ruim 30.000 views bereikte. www.sherry.wine/nl

International Sherryweek

Alterego  Creative Branding & Package Design

info@alteregomarketing.com

tel: +31 (0)70 338 94 40

Volg ons op:

Adres: Lulofsstraat 55

2521 AL Den Haag

Nederland

Awards

Cookie beleid

Copyright 2016 - Alterego Marketing