Alter ego:

[Latin: other self] - A close and trusted

friend who seems almost

a part of yourself

Alterego mensen

Meet our team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes & loves

A daily dosis of inspiration

Partners

Awards

Winnaar categorie  |  zoet broodbeleg

Campagne  ‘Kiekeboe vruchtenhagelhuisjes’

Client  |  Bee & Cee Foods

De Kiekeboe Vruchtenhagelhuisjes van Bee&Cee Foods zijn verkozen tot het Beste Product van het Jaar 2015-2016. In de categorie ‘zoet broodbeleg’ scoorde deze vrolijke huisjes het beste tijdens het Nederlands consumentenonderzoek, georganiseerd door Q&A en Consumer Contest Company. Alterego heeft de designs en het DTP artwork verzorgd voor de verpakkingen, die verkocht worden bij Aldi Nederland.

 

Winnaar categorie  |  niet-wijnimporteurs

Campagne  ‘In welke wijnmood ben jij?’

Client  |  France Agrimer

Met de campagne ‘In welke wijnmood ben jij?’ won Alterego een Productschap Wijn Marketing Award, die werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse symposium Wijn & Marketing. De Productschap Wijn Marketing Awards waren een jaarlijkse bekroning voor de beste marketinginspanningen in de Nederlandse wijnbranche. De inzendingen voor deze bekroning voor de beste marketinginspanningen in de Nederlandse wijnbrache, zijn beoordeeld door een onafhankelijke vakjury.

 

De wijnmoods campagne koppelde Franse wijnen aan bepaalde gemoedstoestanden. Op de website kon men zelf een wijn-moodbord samenstellen. Tevens werd het concept uitgerold in print en tijdens smaakmakende evenementen zoals Venuez in Rotterdam, een Silent Disco tijdens de Margriet Winter Fair en een heuse Mood Party bij Woodstock69 op het Bloemendaalse strand. Weg met de keuze stress op het schap en luister naar je eigen gevoel.  Franse wijnen zijn net zo veelzijdig als jijzelf!

 

Genomineerd in de categorie  |  niet-wijnimporteurs

Campagne  |  Reflowering van J.P. Chenet in Nederland

Client  |  Les Grands Chais de France

Alterego  Creative Branding & Package Design

info@alteregomarketing.com

tel: +31 (0)70 338 94 40

Volg ons op:

Adres: Lulofsstraat 55

2521 AL Den Haag

Nederland

Awards

Cookie beleid

Copyright 2016 - Alterego Marketing