Uw nieuwe merkidentiteit

Alterego is sinds 2002 actief als specialist in brand identity en brand activation. Op basis van creatieve merkstrategie gaan we samen met u op zoek naar de kern van uw bedrijf of product. Vanuit dit fundament creëren we een nieuwe merkidentiteit in woord en beeld. Van logo ontwerp tot een compleet verpakkingsdesign en van creatieve concepten tot online marketing. Sinds onze oprichting zijn wij het alter ego geweest van vele merken. Van Aldi tot Zorro.

 

We activeren merken door ze in beweging te brengen. Door creatieve marketing communicatie en strategie te combineren met exceptionele grafische vormgeving maken we het verschil. In het schap en in het hoofd en het hart van de consument. We gaan voor het beste resultaat.

 

Bij Alterego kunt u terecht voor Brand design, Merkstrategie, Stategisch merkadvies, Marketing communicatie, Merkcultuur, Merkadvies, Conceptontwikkeling, Vormgeving, Sales promotie, Verpakkingsontwerp, Sampling, Merkactiviatie, Social media activaties, Webdesign, Online marketing, Ontwerp, Design, Marketing, Branding, Merkenbeheer, Promotie, Wijn marketing, Event marketing.

 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Yuri@alteregomarketing.com

Wij werken onder andere voor:

Alterego  Creative Branding & Package Design

info@alteregomarketing.com

tel: +31 (0)70 338 94 40

Volg ons op:

Adres: Lulofsstraat 55

2521 AL Den Haag

Nederland

Awards

Cookie beleid

Copyright 2016 - Alterego Marketing

Uw nieuwe merkidentiteit